Kwaliteit verzekerd

Als het om het vervoer van jouw pakketten, pallets of documenten gaat, wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Omdat dit ook onze bedrijfsstandaard is, hoef je nooit meer te twijfelen aan een vertrouwd vervoer. Of dit nu om een persoonlijk document gaat, een pallet met goederen tot 500 kg of een ADR-transport met gevaarlijke goederen

Een goed koeriersbedrijf binnen België of Europa moet daarom voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo weet je niet alleen zeker dat je met een vertrouwde partij te maken hebt, maar heb je ook de garantie dat het transport professioneel en volgens de normen wordt uitgevoerd. Enkele kwaliteitseisen voor een koeriersbedrijf zijn:

– Btw-nummer
– Vervoersvergunning bij transporten boven de 500 kg
– BA en CMR verzekeringen
– Veiligheidsadviseur bij het aanbieden van ADR-transporten

Vervoersvergunningen bij zware transporten

Omdat we ons bij Malikov BVBA gespecialiseerd hebben in transporten tot 500 kg, hebben we geen vervoersvergunning nodig om jouw pakketten veilig en snel te kunnen vervoeren. Onze bestelwagens hebben een laadvermogen tot 500 kg wat precies in het plaatje past van onze bedrijfsvisie.

BA en CMR verzekeringen

Natuurlijk voldoet Malikov BVBA aan alle vervoerdersaansprakelijkheids-verzekering. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade die tijdens het transport wordt opgedaan. Je pakket of levering is dus altijd verzekerd. Niet alleen voor schade, maar ook voor een tijdige levering bij jouw klanten.

Veiligheidsadviseur voor ADR-transporten

Omdat we ook graag het transport van gevaarlijke goederen op ons nemen, hebben we natuurlijk ook een veiligheidsadviseur in dienst. We zijn gecertificeerd in het uitvoeren van allerlei ADR-transporten.

Bij Malikov BVBA ben je dus niet alleen verzekerd van een perfecte service. Omdat we voldoen aan alle wettelijke voorschriften is iedere zending bij ons in veilige handen. Hierbij maakt de grote of manier van het transport niet uit.