Vervoer op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte koeriersdienst? Ook dan helpen we je graag aan een gepaste oplossing. In sommige gevallen heb je voor jouw onderneming of bedrijf een koeriersdienst nodig die meedenkt. Dit kan zijn omdat je veel avond of weekend leveringen hebt, of omdat je zelf niet over de juiste distributie beschikt.

Deze leveringen en transporten passen vaak niet in het plaatje van een gewone koeriersdienst. Zo ben je afhankelijk van hun voorwaarden wat de service en groei van jouw onderneming niet ten goede komt. Malikov BVBA koeriersdiensten denkt daarom graag met je mee. Onze koeriers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van op maat gemaakte transporten waarbij je kunt rekenen op de beste kwaliteit, snelheid en service.

Op maat gemaakte koeriersdiensten voor jouw onderneming

Ben je op zoek naar een koeriersdienst die ook in het weekend of in de avond kan zorgen voor een perfect transport? Wil je wel pakketten verzenden maar beschik je zelf niet over een geschikt wagenpark of chauffeurs? In deze gevallen kun je rekenen op de uitgebreide en persoonlijke service van onze koeriersdiensten.

Distributieronden

Als je eigenaar bent van een prachtig bedrijf, wil je jouw klanten natuurlijk zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Het versturen en transporteren van pakketten speelt daarbij een grote rol. Toch kan het zijn dat je als bedrijf niet beschikt over geschikte chauffeurs of bestelwagens. Geen probleem.

De distributie kun je met een gerust hart uitbesteden aan de koeriers van Malikov BVBA. Onze koeriers halen de pakketten bij je op, en leveren ze snel en veilig af op de plaats van bestemming. Om onze persoonlijke benadering te kunnen garanderen voorzien we je van een vaste chauffeur die de distributieronde op zich neemt. Zo heb niet alleen jij, maar ook jouw klanten te maken met een vast en betrouwbaar aanspreekpunt.

Weekend koerier

Natuurlijk wil je dat je ook in het weekend kunnen blijven leveren aan jouw klanten. Waar je bij de meeste koeriersdiensten voor een dichte deur komt, ben je bij de koeriers van Malikov BVBA van harte welkom. Zeker in de maatschappij van tegenwoordig moet je als ondernemer de mogelijkheid hebben om 24/7 te kunnen leveren. Heb je een pakket of verzending die in het weekend geleverd of opgehaald moet worden? De koeriers van Malikov BVBA denken altijd met je mee en bieden je deze op maat gemaakte koeriersdienst graag aan.

Avond koerier

Heb je een belangrijk document of pakket dat je na 18.00 nog wilt leveren of ophalen? Geen probleem met de op maat gemaakte koeriersdienst van Malikov BVBA. Via een reguliere verzending is het na 18,00 niet meer mogelijk om het pakket dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Bij ons is dat geen enkel probleem.

Koerier outsourcing

Zit je als bedrijf zonder chauffeurs door ziekte of tijdelijke uitval? Ook dan ben je meer dan welkom om gebruik te maken van de op maat oplossingen van Malikov BVBA koeriersdiensten. Bij ons huur je eenvoudig één van onze ervaren chauffeurs in, die vervolgens de hele dag tot je beschikking staat. Uiteraard mag je ook hierbij de beste kwaliteit en de meest persoonlijke service verwachten.

 

Welke op maat dienst voor het verzenden of ophalen van pakketten je ook zoekt, bij Malikov BVBA koeriersdiensten weten we altijd een op maat gemaakte oplossingen voor je te vinden. Of dat nu gaat om het outsourcen van een koerier, het leveren van een belangrijk document in de avonduren of het ophalen van een pakket in het weekend. We zijn er voor je.