Internationale koeriersdiensten

Heb je voor jouw onderneming een internationale koeriersdienst nodig? Laat je dan overtuigen door de professionele diensten van Malikov BVBA. Hoewel we een échte Belgische koeriersdienst zijn, zijn we ook internationaal actief binnen Europa.

Heb je een pakket, palletvervoer of document dat razendsnel moeten worden geleverd in Europa? Dan is de internationale koeriersdienst van Malikov BVBA precies wat je zoekt. Onze ervaren chauffeurs rijden snel en efficiënt van A naar B naar een bestemming binnen Europa. Hierbij kun je denken aan snelle pakketleveringen van België naar Duitsland, maar bijvoorbeeld ook naar Spanje of Italië.

Sneltransport Internationaal binnen Europa

Zeker nu de huidige maatschappij het toelaat om overal binnen Europa zaken te kunnen doen, wil je als bedrijfseigenaar natuurlijk ook jouw klanten optimaal kunnen bedienen. Juist dan is het fijn als je kunt vertrouwen op een snelle koeriersdienst waar een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat.

Doordat we binnen de koeriersdiensten van Malikov BVBA alleen gebruik maken van ervaren en professionele chauffeurs met de juiste certificering, ben je altijd verzekerd van een snel en efficiënt vervoer vanuit België naar de rest van Europa. Onze koeriers kiezen niet alleen de meest snelle route naar de plaats van bestemming, maar zorgen er ook nog eens voor dat jouw pakket of pallet veilig en onbeschadigd aankomt.

Koeriersdienst voor ADR-transport en palletvervoer binnen Europa

Ben je op zoek naar een koeriersdienst voor ADR en pallet transport binnen Europa? Ook dan staan de koeriers van Malikov BVBA graag voor je klaar. Doordat we in het bezit zijn van de juiste certificering voor het transport van gevaarlijke goederen, kunnen we jouw ADR-transport snel en vertrouwd leveren op ieder gewenst adres in Europa. Of dit nu in België, Duitsland of Spanje is.

Ook als je palletvervoer tot 500 kg nodig hebt ben je bij Malikov BVBA koeriersdiensten aan het juiste adres. Onze betrokken en ervaren chauffeurs brengen jouw pakketverzending op een veilige manier naar de plaats van bestemming. Of dat nu binnen de Benelux is, of ver daarbuiten. Voor een Internationale koeriersdienst staan de koeriers altijd voor je klaar. Uiteraard kun je hierbij rekenen op een persoonlijke benadering en een professionele houding.