De koeriers

Als je gebruik wilt maken van een koeriersdienst, dan wil je natuurlijk niet alleen kunnen vertrouwen op een snelle levering. Ook betrouwbare en correcte koeriers zijn daarbij van groot belang. Ze zijn immers niet alleen jouw aanspreekpunt, maar ook dat van jouw klanten. De koeriers van Malikov BVBA zijn goed opgeleid en beschikken over professionele kennis en vaardigheden. Daarnaast werken we alleen met zeer vakkundige chauffeurs en koeriers met de nodige kilometers aan ervaring.

Vakkundige koeriers met een persoonlijke benadering

De koeriers van Malikov BVBA zijn niet alleen ervaren op hun vakgebieden, maar bezitten ook perfecte sociale vaardigheden. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een persoonlijke aandacht waarin er ruimte is voor jouw wensen. Natuurlijk hoef je daarbij nooit in te leveren op onze geweldige service.

Onze koeriers brengen jouw pakketten, documenten of pallets snel en veilig naar de plaats van bestemming. Of je nu kiest voor de expresdienst, distributieronde of voor de Internationale koeriersdiensten van Malikov BVBA. Welke verzending je ook hebt, onze koeriers transporteren het graag voor je. Daarbij hebben we flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel staan.

Efficiënt en professioneel van A naar B

Het laten vervoeren van pakketten of pallets binnen België of Europa kun je met een gerust hart overlaten aan de koeriers van Malikov BVBA. Onze chauffeurs zijn bedreven in het verkeer en weten altijd weer de juiste route te kiezen.

Zo weet je zeker dat jouw documenten, pakketten of pallets tijdig en accuraat worden afgeleverd op het gewenste adres. Door de professionele maar persoonlijke houding van onze koeriers ben je altijd verzekerd van de beste service. Zowel voor jezelf als voor de ontvanger van jouw pakket.

Daarom kies je voor de koeriersdiensten van Malikov BVBA

Bij Malikov BVBA koeriersdiensten mag je rekenen op de beste en snelste service als het gaat om het vervoeren van allerlei soorten documenten, pallet vervoer of ADR-transporten.

– Verzenden vanuit België naar Duitsland – Frankrijk – Italië of Spanje
– Pallets laten ophalen vanuit het buitenland
– Uitvoeren van een distributierondes door een externe koerier
– Express transport in België of Europa
– Vervoer van gevaarlijke goederen met ADR-transport
– Vervoeren van waardevolle of persoonlijke documenten
– Weekend en avond koeriersdiensten
– Vervoer op maat

Ben je geïnteresseerd in één van de koeriersdiensten van Malikov BVBA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.