Documenten en palletvervoer tot 500 kg met ADR

Bij Malikov BVBA ben je aan het juiste adres voor het vervoer van belangrijke documenten en palletvervoer tot 500 kg. Ook voor het vervoer van gevaarlijke goederen staan we met ADR-transporten graag voor je klaar. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een veilig, snel en professioneel vervoer.

Vervoer van belangrijke documenten

Heb je een belangrijk document dat vervoerd en afgeleverd moet worden? Dan kun je rekenen op de vertrouwde koeriersdiensten van Malikov BVBA. Zeker als het gaat om waardevolle of juridische documenten is het van groot belang dat ze worden afgeleverd op een snelle en correcte manier. Zo ben je ervan verzekerd dat de belangrijke stukken ook daadwerkelijk terecht komen bij de juiste persoon. Hierbij kun je denken aan het vervoer van persoonlijke stukken van een advocatenkantoor of rechtbank. Ook ziekenhuizen maken gebruik van onze gespecialiseerde koeriersdienst voor het vervoer van vertrouwelijke medische dossiers. We zorgen ervoor dat jouw pakket of document snel en discreet wordt afgeleverd aan de geadresseerde.

Palletvervoer tot 500 kg

Met het palletvervoer van Malikov BVBA heb je de mogelijkheid om maar liefst 2 pallets te laten vervoeren met een maximaal gewicht van 500 kg. Op deze manier kun je grote hoeveelheden goederen laten vervoeren voor een vast scherp tarief. Uiteraard beschikken we over een wagenpark dat in staat is om grote zware verzendingen zoals pallets snel en veilig te kunnen vervoeren. De koeriers van Malikov BVBA halen de zending bij je op, en zorgen dat deze tijdig arriveert op de plaats van bestemming. Als het gaat om palletvervoer tot 500 kg ben je bij ons verzekerd van een perfecte service en een betrouwbare levering.

ADR-transport voor gevaarlijke goederen

Ook als je op zoek bent naar ADR-transport kun je rekenen op de diensten van Malikov BVBA. ADR-transport is gespecialiseerd vervoer waarmee gevaarlijke goederen op een verantwoorde manier vervoerd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan het laten vervoeren van ontvlambare stoffen en voorwerpen, goederen die infectueuze stoffen bevatten of zelfs goederen die radioactieve stoffen bevatten. Bij Malikov BVBA ben je verzekerd van een snel en correct vervoer van gevaarlijke goederen. We zijn dan ook niet voor niets in het bezit van een ADR-certificaat wat ons dé koeriersdienst voor ADR-transport maakt.

Welk soort transport je ook zoekt, met de koeriersdiensten van Malikov BVBA staan we graag voor je klaar. Bij ons kun je vertrouwen op een snel en correct transport van gevaarlijke goederen, waardevolle of vertrouwelijke documenten en palletvervoer tot 500 kg. Neem voor de scherpe tarieven of mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.