Blog

Expressdienst van Malikov BVBA

Express koerier van Malikov BVBA koeriersdiensten

Je kiest voor de koeriersdiensten van Malikov BVBA als je jouw zendingen professioneel en flexibel wilt laten verzenden. Maar wil je dit ook snel en adequaat laten doen? Dan kun je gebruik maken van onze expressdienst. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om palletzendingen, belangrijke documenten of pakketten. De express koerier van Malikov is graag het visitekaartje van jouw onderneming.

Express dienst

Onze express dienst is volledig ingericht op de huidige 24/7 maatschappij. Omdat consumenten steeds vaker gebruik maken van deze mogelijkheid, wil je als ondernemer natuurlijk kunnen voldoen aan deze behoefte. De klant wil immers zo snel mogelijk kunnen beschikken over het bestelde product. Dat geldt voor webshops, maar ook middelgrote en kleine bedrijven ontdekken de voordelen van spoedzendingen. Een tevreden klant is in de meeste gevallen een terugkerende consument. Om deze service als ondernemer te kunnen bieden, staat onze expressdienst graag voor je klaar.

Malikov koeriersdiensten verzendt natuurlijk meer dan alleen pakketten. Ook voor het met spoed verzenden van waardevolle documenten ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij kun je denken aan juridische afschriften of medische uitslagen die snel en persoonlijk overhandigd moeten worden op de plaats van bestemming. Deze belangrijke informatie is door hun inhoud vaak niet geschikt voor reguliere verzending. De verwerking neemt te veel kostbare tijd in beslag. Door het verwerkingsproces is de kans op zoekraken tevens vele malen hoger. Eén van de goede redenen waarom je als ondernemer zou moeten kiezen voor de expressdienst van Malikov BVBA.

Professionele express dienst voor België en Europa

De express koerier is een belangrijke schakel in het succes van jouw onderneming. Het zorgt ervoor dat jouw klanten hun zending correct en snel ontvangen. Daarnaast is de express dienst van Malikov ook inzetbaar voor het laten ophalen van documenten, pakketten en pallets. Dat kan zowel binnen België als in geheel Europa. Bij Malikov expressvervoer maken we daarbij gebruik van goed uitgeruste voertuigen. Ons wagenpark is geschikt voor het met spoed ophalen en wegbrengen van diverse soorten zendingen. Daardoor kunnen we jouw express zending vaak dezelfde dag al leveren.

Professionele koeriers

De express dienst van Malikov koeriersdiensten vertegenwoordigd het imago van jouw onderneming. Daarom bestaat ons team uit goed opgeleide chauffeurs die hun vak uitstekend verstaan. Niet alleen op het gebied van spoedzendingen, maar ook als het aankomt op klantcontact. Professioneel, klantvriendelijk en representatief zijn de belangrijkste kernwoorden van onze express koeriers. Daarmee zijn de koeriers van Malikov een fijne schakel tussen je organisatie én jouw klantenbestand.

Zeker als het aankomt op een expressdienst dient de route zorgvuldig gekozen te worden. Daarom beschikken onze koeriers naast goede rijvaardigheden ook over inzicht en onderzoekskwaliteiten. De route wordt vooraf uitgebreid geanalyseerd en bepaald. Dat geeft je als opdrachtgever de zekerheid van de meest efficient gekozen route. Oponthoud, zoals bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, kunnen zo tot een minimum worden beperkt. Ook tussenstops worden door onze express koerier zoveel mogelijk gemeden. Daarnaast blijven onze koeriers tijdens de reis constant op de hoogte van de actuele verkeersinformatie. Zo kan er snel worden gereageerd op eventuele blokkades op de route.

Wat kost een express koerier van Malikov BVBA?

Binnen ons koeriersbedrijf werken we graag met op maat gemaakte oplossingen. Dat geldt niet alleen voor de diensten die we je aanbieden, maar ook voor de offerte. Door deze geheel af te stemmen op jouw wensen, ben je altijd voorzien van een scherpe prijs. Wel zo handig, want elke zending vereist zijn eigen unieke manier van vervoer. Een spoedverzending van palletvervoer moet nou eenmaal aan andere voorwaarden voldoen dan expressvervoer voor een document of pakket. Daarom ontvang je bij Malikov koeriersdiensten altijd een op maat gemaakte prijsopgave voor de express dienst die je nodig hebt. Zo ben je verzekerd van een op maat gemaakte levering én de prijs die daarbij past.


Vervoer van documenten door koeriersdienst

Vertrouwelijke documenten laten bezorgen door een koeriersdienst

Als jouw onderneming vaak te maken heeft met het versturen van vertrouwelijke of persoonlijke documenten, dan heb je wellicht eens nagedacht over de veiligheid van de verzending. Komen de documenten wel tijdig aan, of worden ze wel overhandigd aan de juiste persoon? Niet zo vreemd, want tijdens het verwerken en sorteren van poststukken door het landelijke postbezorging bedrijf kan er van alles misgaan.

Zo kunnen vertrouwelijke verzendingen zoekraken tijdens de verwerking, afgeleverd worden aan de verkeerde persoon of zelfs helemaal niet bezorgd worden. Natuurlijk wil je dit risico als ondernemer niet lopen. Dit kan namelijk niet alleen grote gevolgen hebben voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw opdrachtgever of de geadresseerde.

Bij vertrouwelijke en persoonlijke poststukken kun je bijvoorbeeld denken aan juridische stukken van een advocatenkantoor of een rechtbank. Maar, ook medische documentatie van ziekenhuizen of andere instellingen vragen om een vertrouwelijke en discrete verzending. Deze stukken bevatten waardevolle informatie over een persoon.

Reden te meer dus om te zorgen dat deze veilig en correct aankomen bij de juiste geadresseerde. Daarnaast speelt ook snelheid vaak een grote rol bij de aflevering van vertrouwelijke post. In veel gevallen is het van groot belang dat de ontvanger snel over de aangeleverde informatie kan beschikken. Zeker als het gaat om brieven die afkomstig zijn van een rechtbank, advocaat of ambassade.

Enkele voorbeelden van vertrouwelijke stukken zijn:

– scheidingspapieren van een advocaat
– medische informatie van een ziekenhuis of instelling
– rechtbank afschriften en uitspraken
– contracten

Waardevolle stukken persoonlijk laten overhandigen door een koeriersdienst

Waardevolle stukken die belangrijke en persoonlijke informatie bevatten, zijn niet geschikt om te verzenden zonder aflever garanties. Dit geldt niet alleen voor het versturen via een landelijke postbedrijf, maar ook de digitale weg biedt hierbij niet voldoende veiligheid. Hoewel dit een snelle manier is voor het overbrengen van informatie, zijn de risico’s hoog. Als je vertrouwelijke post wilt versturen via e-mail, loop je als ondernemer behoorlijk wat veiligheidsrisico’s.

Zeker als je weet dat e-mails met het grootste gemak kunnen worden onderschept, gehackt of zelfs kunnen worden ingelezen door iemand anders als het gaat om een gezamenlijk netwerk. Hierdoor wordt jouw vertrouwelijke informatie al snel een openbaar toegankelijk poststuk. Maar hoe kun je waardevolle stukken wel persoonlijk laten overhandigen aan de juiste geadresseerde? Een koeriersdienst biedt hierin de juiste oplossing.

We weten allemaal dat een koeriersdienst gespecialiseerd is het afleveren en ophalen van diverse soorten zendingen, maar ook als je vertrouwelijke informatie wilt laten bezorgen kun je kiezen voor de diensten van een koerier. Je bent niet alleen verzekerd van een snelle en veilige verzending, maar weet als ondernemer ook dat deze op een discrete en correcte manier aankomt bij de geadresseerde.

Met een koeriersdienst ben je er zeker van dat de persoon in kwestie de gevoelige informatie tijdig ontvangt. Daarentegen heb je als ondernemer en verzender de zekerheid dat deze vertrouwelijke stukken ook daadwerkelijk in ontvangst genomen zijn door de juiste persoon. Ook als het gaat om waardevolle documenten die snel geleverd moeten worden kun je gebruik maken van een koeriersdienst.

Met een expresdienst wordt de gevoelige informatie snel afgeleverd op het tijdstip van jouw keuze. In veel gevallen kan dit dezelfde dag nog. Deze diensten worden vaak ingezet als een geadresseerde zo snel mogelijk op de hoogte moet worden gebracht van bepaalde persoonlijke informatie. Hierbij kun je denken aan instellingen zoals:

– rechtbanken
– advocatenkantoren
– juristen
– ziekenhuizen
– medische instellingen
– ambassades

Correct en discreet laten verzenden van vertrouwelijke informatie

Zeker als het gaat om waardevolle en vertrouwelijke documenten, is een correcte en discrete levering van groot belang. Niet alleen voor jou als ondernemer, maar ook voor de ontvanger zelf. Een koeriersdienst werkt altijd met professionele koeriers die hun vak goed verstaan. Niet alleen op het gebied van vervoer, maar ook zeker als het gaat om een correcte aflevering.

Op deze manier kan de geadresseerde zien dat er voorzichtig en professioneel wordt omgegaan met zijn of haar persoonlijke informatie, en laat je als ondernemer en verzender een verzorgde indruk achter. Als het gaat om het laten bezorgen van vertrouwelijke stukken is dit van groot belang. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer instellingen en bedrijven kiezen voor een koeriersdienst als het aankomt op het versturen van vertrouwelijke informatie.


Koeriersdienst voor jouw online onderneming

De voordelen van een koeriersdienst voor jouw online onderneming

Wil je weten wat de voordelen zijn van een koeriersdienst voor jouw onderneming? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over koeriersdiensten. Hoe je de juiste koerier kiest voor jouw bedrijf en welke voordelen je dat als ondernemer geeft. Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. We regelen alles online. Onze bankzaken, het bijhouden van de agenda en het op een snelle manier over kunnen brengen van allerlei data. Ook online aankopen horen daarbij.

Met de opkomst van webshops, hebben consumenten de mogelijkheid om 24/7 te kunnen shoppen vanuit hun luie stoel. Als ondernemer kun je hierdoor natuurlijk rekenen op een mooie groei. Het bereiken van jouw doelgroep is met de komst van internet dus niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller en groter. Hoe goed ben je als ondernemer voorbereid op de groei van jouw webshop? En op welke manier regel je de logistieke afhandeling naar je klanten? Een snelle stijging van jouw omzet betekent automatisch ook meer pakketten en verzendingen.

Als online ondernemer beschik je niet altijd over je eigen koeriers en wagenpark. In dat geval is het fijn als je kunt vertrouwen op een flexibele koerier. Maar welke voordelen heeft een samenwerking met een koeriersdienst? En hoe kies je als ondernemer de koeriersdienst die aansluit bij jouw wensen en die van je onderneming? Met de onderstaande tips en voordelen weet je zeker dat je als ondernemer de juiste keuze maakt voor de logistiek binnen jouw bedrijf.

Welke koeriersdienst past bij jouw onderneming?

Moet je dagelijks een vast aantal pakketten wegsturen of heb je af en toe een waardevol document dat snel binnen Europa afgeleverd moet worden? Allemaal vragen die je als ondernemer af kunt vragen als je een koeriersdienst moet kiezen die bij je past. Koeriersdiensten zijn sterk uiteenlopend. Zo heb je koeriers voor sneltransport, Internationale koeriersdiensten of koeriersbedrijven die ook weekend en avond bezorgingen aanbieden. Een aantal van deze koeriersdiensten kunnen zijn:

  • express leveringen in de Benelux of Europa
  • vervoeren van gevaarlijke goederen met ADR-transport
  • distributie rondes op een vast tijdstip
  • avond en weekend leveringen
  • pallet transport

Werk je met gevaarlijke goederen? Ook dan kun je als ondernemer gebruik maken van een koeriersdienst. Deze zogenaamde ADR-transporten worden vaak aangeboden door gecertificeerde koeriersbedrijven die opgeleid zijn in het vervoeren van pakketten met een gevaarlijke lading. Welke koeriersdienst bij je past, is dus geheel afhankelijk van de bestemming van je pakketten, de inhoud én de frequentie waarmee je gaat verzenden.

Samenwerken met een koerier? Dit zijn de voordelen voor jouw bedrijf

Als je een samenwerkingsverband wilt aangaan met een koeriersdienst, dan kun je als ondernemer rekenen op behoorlijk wat voordelen. Je kunt je niet alleen volledig concentreren op waar je goed in bent, maar bent er ook zeker van dat de logistiek in goede handen is. Zeker als je met regelmaat pakketten in België, de Benelux of Europa moet versturen is het fijn als je kunt bouwen op een betrouwbare koeriersdienst. Deze samenwerking geeft je als ondernemer behoorlijk wat voordelen. Enkele hiervan zijn:

  • efficiënte tijdsbesparing voor jou als ondernemer
  • professionele benadering naar jouw klanten
  • beperken van het risico zoals schade, zoekraken etc.
  • flexibel kunnen verzenden op ieder gewenst tijdstip

Een goede koeriersdienst is onderscheidend en denkt mee

Een goede koeriersdienst gaat verder dan alleen het afleveren van jouw pakketten of goederen. Daarnaast heeft de koerier direct contact met jouw klanten en is daarmee het visitekaartje voor jouw onderneming. De uitstraling en betrouwbaarheid van een koeriersdienst is dus van groot belang. Zoek je een goede koeriersdienst voor de leveringen binnen jouw bedrijf? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een goede koerier die aansluit bij jouw wensen.

Zo kan het zijn dat je een koeriersdienst zoekt voor Internationale verzendingen binnen Europa, of een koerier die ook avond- en weekend leveringen verzorgt. Heb je vaak sneltransport pakketten? Kies dan voor een koeriersdienst die ook express leveringen verzorgt. Met deze afwegingen maak je altijd de juiste keuze voor een koeriersdienst die aansluit bij de logistieke wensen van jouw bedrijf.